CONSULTANȚĂ

Furnizăm consultanță de securitate  pentru a ajuta clienții  în identificarea nevoilor reale de securitate și în alegerea soluțiilor optime adaptate cerințelor și necesităților pe care le au, oferind o gamă largă de servicii.
Aceste servicii implică consilierea clienților cu privire la utilizarea optimă a resurselor, optimizarea afacerii, utilizarea sistemului de securitate pentru eficientizarea operațională, analiza punctelor critice ale proceselor de afaceri și identificarea noilor tehnologii în vederea dezvoltării afacerii. Ca parte a serviciilor de consultanță, Zetha Security Analysis dezvoltă proceduri interne și standarde care contribuie la protejarea clienților împotriva furturilor și pierderilor interne și la îmbunătățirea securității corporative a companiei.
Pentru alegerea și dimensionarea adecvată a unui sistem tehnic de securitate oferim servicii de consultanță și analize obiective de risc la securitatea fizică pentru adoptarea măsurilor optime de securitate și integrarea sistemelor antiefracție cu alte sisteme de securitate utilizate de client.